Rețeta minune pentru înlăturarea oricărui miros urât din mașina de spălat. Ai nevoie de 3 ingrediente banale

09 07. 2024, 12:12

Rețeta minune pentru înlăturarea oricărui miros urât din mașina de spălat. Ai nevoie de 3 ingrediente banale.

Mașina de spălat elimină un miros neplăcut, după ce a fost folosită mai mulți ani. Nu trebuie să o schimbați, ci să încercați această rețetă simplă și naturală. Mirosurile neplăcute sunt eliminate din cauza reziduurilor care se strâng în burduful de cauciuc. În timp, acestea se înmulțesc și produc un miros destul de neplăcut.

Rețeta minune pentru înlăturarea oricărui miros urât din mașina de spălat

  • burete;
  • înălbitor;
  • bicarbonat de sodiu;
  • oțet alb;
  • mănuși de cauciuc;
  • o periuță de dinți;
  • ulei esențial (opțional, pentru reîmprospătare).

Un pas adesea trecut cu vederea în curățarea mașinii de spălat este pre-exfolierea. Trebuie să elimini toate rezidurile de produse folosite. Începe, așadar, prin a îndepărta și spăla toate dozatoarele de săpun, înălbitor și balsam. Folosește o periuță de dinți sau colțul buretelui pentru interiorul crăpăturilor și colțurilor și curăță recipientele cu atenție. Dacă poți, curăță și depunerile din interiorul țevilor dozatoarelor, scrie express.co.uk.

La ce folosește al treilea compartiment al mașinii de spălat, de fapt. Puțini știu cât este de util

La ce folosește al treilea compartiment al mașinii de spălat? Cu siguranță, și tu te-ai întrebat la ce este util acel sertar al mașinii tale de spălat, electrocasnicul fără de care nu am putea avea stilul de viață modern de care ne bucurăm în prezent. 

După cum bine știi, mașina de spălat rufe este dotată, de obicei, cu trei compartimente, acestea fiind preconizate pentru diferite tipuri de detergenți.

Compartimentul destinat spălării de bază (Main Wash) – compartimentul dat răspunde de ciclul esențial de spălare, anume în el de plasează detergentul praf sau gel, agentul pentru îndepărtarea petelor sau pentru albirea hainelor. Citește mai multe aici.